Hiša jezikov o nas

O nas

O Hiši jezikov

Hiša jezikov je jezikovna šola s 15-letno tradicijo poučevanja tujih jezikov vseh starostnih skupin.
Naš kolektiv je usmerjen k nenehnemu razvoju z namenom postati glavni ponudnik jezikovnih storitev v Sloveniji. Temelji Hiše jezikov so pestri jezikovni programi, ki vključujejo najsodobnejše pedagoške pristope, sodobna digitalna gradiva in usklajenost s Skupnim evropskim referenčnim okvirjem (SEJO).
Hišo jezikov odlikuje skupina kreativnih, strokovnih in dinamičnih predavateljev, ki vsem udeležencem omogočajo sodoben in učinkovit način učenja katerega koli tujega jezika.

Vizija

Naša vizija je postati vodilni ponudnik jezikovnih storitev v Sloveniji. To dosegamo samostojno, s kakovostjo in krepitvijo dolgoročnih poslovnih vezi na področju vseživljenjskega jezikovnega izobraževanja.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je ljudem omogočiti dostop do sodobnih oblik formalnega in neformalnega jezikovnega izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih. Ljudem želimo omogočiti boljšo usposobljenost za delo, s čimer bodo imeli dostop do bolj kvalificiranih delovnih mest in bolj kakovostnega življenja. Svoje poslanstvo uresničujemo z različnimi zanimivimi in pestrimi jezikovnimi programi, pri čemer je kakovost vselej naše vodilo.

Vrednote

 • Strokovnost in odličnost
  Stremimo h kakovosti in strokovnosti. Pri vsem, kar počnemo, smo zadovoljni le z najboljšim, zato za svoj kolektiv vselej zvišujemo merila kakovosti. Le tako lahko ponudimo resnično najboljše.
 • Hitrost in fleksibilnost
  Znanje, sposobnost, delavnost, iznajdljivost in inovativnost nam omogočajo, da smo hitri. Naš cilj je biti najboljši. To dosegamo s hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja potrebam učne skupine kot celote in hkrati vsakemu posamezniku v njej. S hitrim in fleksibilnim pristopom znamo upravičiti pričakovanja vsakega tečajnika.
 • Zaupanje, spoštovanje in sodelovanje
  V Hiši jezikov gradimo na dobrih medsebojnih odnosih, in sicer ne samo znotraj kolektiva, ampak tudi s svojimi tečajniki in drugimi strankami. Dobri odnosi so temelj našega poslovanja, saj je le z dobrimi odnosi mogoče združiti poslovno uspešnost z našim poslanstvom.
 • Kreativnost in učinkovitost
  Stremimo k temu, da delo in naloge opravimo v najkrajšem možnem času, a hkrati vestno, učinkovito in po svojih najboljših močeh. Sodelavce spodbujamo k ustvarjalnosti in inovativnosti, saj le tako dosegamo vrhunske rezultate in zagotavljamno popolno zadovoljstvo svojih strank.
 • Komunikacija in integriteta
  Komunikacija je naša obveza. Za stranko si vselej vzamemo čas in se ji v celoti posvetimo. S strankami in partnerji imamo pošten, iskren in odprt odnos.
© 2020 Hiša Jezikov | Splošni pogoji | Kazalo strani